Vårt team

I Stokke Industri har vi et team bestående av erfarne ansatte med fokus på drivkraft og langsiktig industribygging.
Våre ansatte har blant annet erfaring fra oppbyggingen av Stokke Gruppen og utvikling av Stokke som global merkevare og fra Orkla’s investeringsmiljø. Vi har bygd opp internasjonale suksesshistorier før og vet hva som kreves.
Vi er levende opptatt av utvikling og bærekraftig vekst for oss, våre investeringer og for samfunnet.
Les mer om vår ESG policy her >

I tillegg har vi et styre med bred kompetanse og erfaring fra bedriftsutvikling, eiendom og finans.

Styret

Styret i Stokke Industri er sammensatt av dyktige personer med lang erfaring fra ulike industrier.
+
-

Rune Stokke

Rune Stokke er hovedeier, og har vært styreleder og partner i Stokke Industri siden 2014.

I perioden 1997-2014 var han hovedeier i og styremedlem/styreleder i Stokke Gruppen, og i perioden 1991-2004 engasjert i Stokke Gruppen gjennom ulike linjelederjobber. Tidligere erfaring inkluderer også Storebrand Finansavd. og Nevi Finans. Rune er Siv.øk. fra NHH og har en MBA fra IESE Barcelona.

+
-

Morten Grongstad

Morten Grongstad er medeier og CEO i SGF Eiendom.

Før dette var han CEO i AF Gruppen i årene 2015-2020, og tidligere Executive Vice President for Eiendom og Bygg i 3 år. Før han begynte i AF Gruppen var han CEO i Fornebu Utvikling, samt erfaring fra Orkla Eiendom og McKinsey. Morten har en Master i Økonomi fra Handelshøyskolen BI.

+
-

Ellen Hanetho

Ellen Hanetho har jobbet som uavhengig forretningsutvikler og investor med fokus på deep tech og ny energi siden 2020.

Hun har tidligere blant annet jobbet med investment banking i Goldman Sachs i London og New York, samt hatt lederposisjoner i Credo Partners og Frigaardgruppen. Hennes kjernekompetanse inkluderer strategisk posisjonering, samt vekst, oppskalering, finansiering og exit strategier. Ellen har en BSBA fra Boston University og en MBA fra Solvay Business School i tillegg til executive programmer fra INSEAD og Harvard Business School.

+
-

Maria Loen

Maria Loen er eier og vært i styret i Stokke Industri siden 2014

Hun jobber som konsulent med fokus på konfliktledelse, terapi og lederutvikling. Hun driver også sine egne investeringsselskaper. Tidligere har hun blant annet vært salgssjef i Stokke, konsulent i Stamina og coach i Miraa i tillegg til at hun har lang styreerfaring fra en rekke selskaper og stiftelser. Maria har en Bachelor i Marketing fra Norges markedshøyskole i Oslo og er utdannet Gestalt-therapist fra Norwegian Gestalt Institute, Oslo.